Over HG Agro - Hgagro.nl

Over HG Agro

Wie zijn wij?

HG Agro is opgericht door twee jonge ondernemers die gezamenlijk meer dan 10 jaar ondernemerservaring hebben op het gebied van transport, landbouw, marketing en handel. Deze gezamenlijke ervaring wordt ingezet om de agrarische sector optimaal te bedienen.

Waar zijn wij?

HG Agro is gevestigd in Beugen (NB). Vlak aan het spoor en ideaal bereikbaar vanaf de snelwegen A77 en A73. Naast een productieruimte, een opslagruimte, een wasruimte en een kantoor beschikt HG Agro over een eigen terrein met de mogelijkheid om vrachtwagens te lossen en te laden

Wat doen wij?

HG Agro biedt een uiteenlopend assortiment aan biologische producten voor een actief bodemleven aan. Verder biedt HG Agro tal van andere oplossingen voor agrarische obstakels aan. HG Agro heeft zich in korte tijd ontwikkeld van een agrarische handelsonderneming tot een bedrijf gespecialiseerd in de innovatie van organische en biologische stoffen die gebruikt worden in de land- en tuinbouw. Elk van onze klanten kunnen wij van dienst zijn met unieke producten die leiden tot een besparing en/of een meeropbrengst.