hg agro Missie visie - Hgagro.nl

ONZE VISIE

De kracht van de natuur is enorm, ze heeft veel veerkracht en biedt vaak ook oplossingen voor ziekten en plagen. Wij staan achter een land- en tuinbouwmethode waarin de natuur zich op haar best kan laten zien. Wij produceren en verhandelen gezonde en eerlijke producten die deze methode ondersteunen. We vinden het belangrijk dat onze dealers deze manier van denken uitdragen.

Onze klanten moeten een voorbeeld zijn voor anderen. Wij geloven dat biologische voeding goed is voor het behoud van de vruchtbaarheid van onze bodem en voor de gezondheid van mensen. Om deze reden heeft HG Agro betaalbare biologische producten samengesteld die de land- en tuinbouw op alle vlakken gezonder en sterker maken.

Onze missie

...is het bedenken van innovatieve agrarische oplossingen die zorgen voor een vruchtbare bodem en gezonde producten.

We hebben de sterke overtuiging dat biologische en organisch-minerale meststoffen een noodzakelijke aanvulling zijn op de voedingsstoffen die in de bodem aanwezig zijn. We zien het als een belangrijke taak om onze wederverkopers, onze dealers en de gewastelers te helpen om meststoffen op een economisch verantwoorde wijze te gebruiken. Wij trachten op deze manier bij te dragen aan duurzame tuinbouw en een efficiënte voedselproductie.

Uiteraard streven we naar betrouwbaarheid in al onze processen, alle leveringen die we doen en alle afspraken die we maken. Onze land- en tuinbouwoplossingen bestaan uit kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. Om deze reden zijn wij een essentiële schakel op het gebied van verantwoord biologisch ondernemen. Onze focus ligt op innoveren, economische haalbaarheid en betrouwbaarheid voor onze klanten.